Over ons


Lanza heeft reeds 30 jaar ervaring in het beleveren van ondernemingen met betrekking tot toilet hygiëne (zoals toiletrolhouders, handdoekautomaten, zeepdispensers, luchtverfrissers, toiletborstelhouders, babywikkeltafels).

Sinds 10 jaar hebben wij ons pakket uitgebreid met tafelaankleding en sfeer decoraties (zoals servetten, tafellopers, kaarsen, tafelkleden & pochettes)

We gaan bij al onze klanten voor een langdurige en prettige samenwerking, graag komen we vrijblijvend bij u langs om te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

 • 2005

  Oprichting Lanza

  In Januari wordt de firma Lanza v.o.f. (Hans & Rita Lang) opgericht.

  Hans: houdt zich voornamelijk bezig met de acquisitie, inkoop, voorraden, logistiek leverancierscontacten, het uitleveren van de artikelen.

  Rita: is verantwoordelijk voor de algehele boekhouding, Mailing, Facturatie, Debiteuren-, en Crediteurenbeheer.

  Vanaf dag 1 houdt de firma Lanza zich bezig met het leveren van tafelaankleding en horecabenodigdheden in de meest uitgebreide zin, dus niet alleen met of zonder eigen logo opdruk, maar ook met een eigen motief, Puzzel en of tekening denk hierbij aan Servetten, Bestekpochettes, Tafellopers, tafelkleden, Placemats.

  Als extra service is het mogelijk om kleuradvies te krijgen en kunt u uw horeca inrichting laten indekken om een goed beeld te krijgen van de sfeer die de nieuwe kleur/motief in uw eigen zaak uitstraalt.

  Ook de Lanza luxe verfrissingsdoekjes, kaarsjes en glaasjes zitten in het uitgebreide pakket.

  Door de jarenlange ervaring en de contacten van meer dan 30 jaar in deze branche kan Lanza zijn netwerk aan zowel klanten alsook leveranciers (hoofdzakelijk in Europa) snel uitbreiden.

  v.a. Juni is Lanza v.o.f. gevestigd in het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw aan de Industrieweg te Zierikzee.

 • Uitbreiding Magazijn

  wordt de Loods uitgebreid met een verdiepingsvloer, zodat we meer op voorraad kunnen nemen en het logistieke proces nog beter verloopt.

 • Uitbreiding assortiment
  Het pakket wordt op verzoek van klanten uitgebreid met een totale serie aan Toilet-, en Keuken hygiëne, Hotel benodigdheden. Denk daarbij aan div. dispensersystemen, maar ook Hotel amenities.

  Ook het tafelaankleding assortiment wordt uitgebreid met de Mank collecties, dit bedrijf is in Duitsland gevestigd en de producten die zij aanbieden zijn niet alleen gekleurd maar het bedrijf denkt ook groen, het bedrijf en de producten zijn DIN ISO 9001:2008, FSC, Pefc, Ecolabel, de printkleuren zijn op waterbasis, ze zijn aangesloten bij het Interseroh dualen system (verpakkingregels), verzending per DPD geschiedt CO2-neutral.

 • Ada in het standaard assortiment

  Lanza v.o.f. gaat de samenwerking aan met ADA Cosmetics International Gmbh dit bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van Hotel amenities en staan hoog aangeschreven in de hotelbranche, mede door de hoge kwaliteit, eco vriendelijke lijnen en hun uitgebreide collecties die varieren van de Green Collection, Fairtrade Collection, Certified Organic Cosmetics, Eco by Green culture, (EcoLabel Certified), Spa Collection, The Care Collection, Complementary products en niet te vergeten de Smart System Solutions.

 • Toetreding H.C. Lang & Eco certificering

  Treedt Dhr. H.C. Lang tot de v.o.f. toe, Cristian Lang houdt zich voornamelijk bezig met de logistieke bewegingen en voorraden in de Loods als ook het uitleveren van de bestelde artikelen aan de klanten. Het inplannen en uitvoeren van montages. Het regelmatig nalopen van de apparatuur die wij bij onze klanten hebben geplaatst.
  Het invoeren van bedrijfskleding. Het onderhouden en behartigen van overleg met contactpersonen bij de grotere bedrijven die wij aanleveren.

  November zijn de papierrollen, zoals toiletpapier, handdoekrollen, poetsrollen enz van Lanza v.o.f. gecertificeerd met het Eco-, en Pefc label.

 • Toetreding T. Lang & ECO Dispensers

  Januari 2015 treedt Dhr. T. Lang tot de v.o.f. toe, Thomas Lang houdt zich voornamelijk bezig met innovatieve ontwikkelingen zoals het hele automatiseringstraject van Lanza optimaliseren, vormgeving en opmaak huisstijl van Lanza, het ontwikkelen van een mobiele applicatie (app) die het voor onze klanten mogelijk maakt om binnen enkele seconden een bestelling te plaatsen. Het onderhouden en vernieuwen van onze site, en de daarop geplaatste nieuwsberichten, foto`s enz. enz. Is nu druk (2017) bezig om een sensor te ontwikkelen waardoor de klant binnenkort via zijn telefoon of ipad kan zien in welk apparaat de rol of zeep vervangen dient te worden.

  Lanceren we onze nieuwe Eco Line toiletapparatuur die 100% biologisch afbreekbaar is.
  Mocht u bezig zijn met het behalen van het greenkey keurmerk, dan zijn deze dispensers zeker geschikt. Uiteraard zijn ook alle vulmaterialen voor deze dispensers 100% biologisch afbreekbaar.