News RSS

we hebben weer een aantal algemene toiletten voorzien van nieuwe apparatuur, de zwart zilveren lijn paste bij deze toiletten perfect bij de tegels, en geeft het geheel een rustige en moderne uitstraling.    

Lees verder

Bij Lounge & Eetcafé Zilt in Renesse hebben we de toiletten mogen voorzien van onze zwart zilveren lijn

Lees verder

Mol Olie heeft ervoor gekozen om onze handdoekautomaten met een bijpassende kleur bij hun tankstations te gaan plaatsen.

Lees verder

Onze nieuwe electrische zeepdispensers met sensor, is in verschillende kleuren te verkrijgen.Deze zeepdispensers zijn bijvoorbeeld ideaal voor in de keuken als setMet de sensor zeepdispenser hoef je ze niet aan te raken, voor HACCP is een set met antibacterieel en normale zeep ideaal. 1x witte zeepdispenser met normale zeep1x wit-blauw met antibacteriële spray.   De dosering van de zeepdispensers is instelbaar waarbij hij 1, 2 of 3 doseringen per keer afgeeft.

Lees verder

Voor onze klanten die graag zelf de voorraad bij willen houden, hebben wij een mobiele applicatie ontwikkeld die het mogelijk maakt om binnen enkele seconden een bestelling te plaatsen.Zo hoeft u niet te bellen of mailen, en kunt u snel weer verder. Heeft u interesse in de app? neem dan contact met ons op, na activering van uw account kunt u de app gebruiken, en zult u alleen de producten zien die u afneemt. Apple Storehttps://itunes.apple.com/nl/app/lanza/id1144087884 Android Storehttps://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lanzavof.bestellen Mocht u liever bellen of mailen dan staan we uiteraard altijd voor u klaar, onze gegevens kunt u vinden op de contactpagina

Lees verder